[Advertorial] Scania introduceert elektrische vrachtwagens voor regionaal langeafstandsverkeer

De nieuwe Scania is volledig emissievrij en inzetbaar voor regionaal transport! Dat is niet alleen een must voor de emissievrije zones die veel steden binnenkort invoeren, maar emissievrij rijden is ook een steeds vaker voorkomende vereiste om nieuwe contracten in de wacht te slepen nu onze wereld op weg is naar een duurzame toekomst.

Elektrificatie verandert alles, behalve onze belofte

Natuurlijk begrijpen wij dat de keuze om elektrisch te gaan rijden niet gemakkelijk is en een grote impact heeft op uw bedrijf. Scania zal u echter bij elke stap begeleiden en uw onzekerheid wegnemen door ervoor te zorgen dat u een geëlektrificeerde oplossing krijgt die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf.

Wat kunt u verwachten van de nieuwe Scania?

Een gloednieuwe aandrijflijn, comfortabele R of S cabine, verbeterde batterijen, snellere en krachtigere oplaadmogelijkheden, en een actieradius tot 350 km bij een belasting van 40 ton. Afgezien van de aandrijflijn worden de batterijpakketten nu in eigen huis bij Scania geassembleerd, zodat ze perfect passen bij zowel het versterkte chassis als de nieuwe plaatsing van de laadinterface.

Geniet van onze alles-in-één oplossing

De nieuwste elektrische trucks gaan vergezeld van een uitgebreid pakket ondersteunende diensten. Wij bieden namelijk een totaaloplossing. Vanaf het moment dat u de sleutels van uw vrachtwagen krijgt, kunnen wij ervoor zorgen dat deze kan worden opgeladen, geëxploiteerd, onderhouden, bijgehouden, gerepareerd, gefinancierd en verzekerd. Wij streven naar een partnership; onze E-mobility experts staan voor u klaar en geven u advies en begeleiding. De oplossing is een alles-in-één pakket dat is afgestemd op uw activiteiten.

Waarom kiezen voor deze volledig batterij elektrische truck voor regionale transporttoepassingen?

  • Groter elektrisch bereik – verbeterde productiviteit
  • Snellere oplaadmogelijkheden – betere uptime en flexibiliteit
  • Verbeterd chauffeurscomfort – comfortabele werkomgeving voor de chauffeur
  • Naadloos schakelen – buitengewone rijeigenschappen
  • Meerdere ePTO-opties – verbeterde oplossingen voor carrosseriebouwers
  • Chassis geoptimaliseerd voor nieuw elektrisch platform – nieuwe crashstructuur – zorgt voor passieve veiligheid

Wilt u meer weten over 100% elektrisch rijden?
Laat onze eMobility experts contact met u opnemen voor een persoonlijk adviesgesprek, klik hier.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo