Tailormade Logistics richt douaneafdeling ‘Tailormade Customs’ op

Logistiek dienstverlener Tailormade Logistics (TML) breidt zijn service aan de klanten uit met een nieuwe dochteronderneming. Tailormade Customs biedt douaneadvies en -diensten. Op die manier wordt TML meer dan ooit een ‘one stop shop’ voor de klanten. 

“Door de oprichting van TML Customs kunnen we twee groepen klanten beter bedienen”, zegt Omar Boukhzar van Tailormade Customs. “Bestaande, Europese TML-klanten kunnen tijd en geld besparen door het afhandelen van alle douaneformaliteiten over te laten aan hun logistieke partner, TML. De Britse klanten van TML UK kunnen rekenen op een vlot douane-inklaringsproces en zo het concurrentiële nadeel tegenover hun EU-concurrenten, waar Brexit hen mee opzadelde, matigen. Warehousing in zowel België als het VK kunnen in deze VK douaneflow geïntegreerd worden. Import onder DDP incoterms, waarbij Tailormade Customs de douaneformaliteiten en kosten vooraf regelt, zodat de eindklanten geen onzekerheid meer heeft over kosten of levertermijnen, behoort ook tot de mogelijkheden.“

Tailormade Customs is de nieuwste uitbreidingvan het Tailormade- gamma. Het bedrijf beschikt over een eigen vloot van 550 vrachtwagens, 500 containers en 950 trailers, 440.000 m2 magazijnruimte en 25 logistieke hubs in 8 Europese landen, waardoor het de hele supply chain kan afdekken.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo