Twee nieuwe Cenntro bestelwagens komen naar België

De Amerikaanse fabrikant Cenntro is op de IAA Transportation aanwezig met vier elektrische voertuigen, waarvan er volgend jaar twee via GreenMobilityGroup in België worden ingevoerd: de Logistar 100 en de Logistar 200.

Cenntro heeft in België al naam gemaakt met de Metro, een kleine elektrische lichte bedrijfswagen die in Duitsland wordt geproduceerd. Het in ons land verdeelde gamma zal worden uitgebreid met twee bijkomende modellen, die zopas op de beurs van Hannover werden onthuld. De LS200 is een N1-klasse bestelwagen van 5,5 meter lang, 1,85 meter breed en 2 meter hoog. Het biedt een nuttig volume van 7,5 m3 dat toegankelijk is via twee zijdeuren en achterdeuren die tot 270° kunnen worden geopend. Het heeft een laadvermogen van ongeveer 1.280 kg en de fabrikant claimt een bereik tot 270 km.

Terwijl dit model in Europa nog moet worden goedgekeurd, mag de Logistar 100 al op onze wegen rijden. Deze bestelwagen, die lijkt op een Fiat Fiorino, is meer gericht op dichtbevolkte gebieden met een actieradius van 120 km en een laadvermogen van 525 kg voor 2 m³ laadvolume.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo