[ADVERTORIAL] UTA Edenred: uitgebreide mobiliteitsdiensten

Als dienstverlener met bijna 60 jaar ervaring in de brandstof- en mobiliteitsbranche biedt UTA Edenred praktische en compacte oplossingen voor alle soorten wagenparken.

Met de UTA-tankkaart kunnen UTA-klanten bij meer dan 55.700 tankstations in heel Europa tanken en naast conventionele brandstoffen ook alternatieve brandstoffen verkrijgen, zoals CNG, LNG of LPG. Bovendien hebben zij met de UTA eCard toegang tot meer dan 295.000 openbare oplaadpunten in 32 Europese landen. De nieuwe app UTA EasyFuel® maakt een snelle, makkelijke en veilige verwerking van brandstofaankopen direct aan de pomp mogelijk.

Overzichtelijke facturen vereenvoudigen de administratieve rompslomp van het wagenparkbeheer aanzienlijk.

Voor de verwerking van de Europese tol biedt UTA Edenred talrijke on-board units aan voor de tol in 26 landen. Met de UTA One® beschikt UTA Edenred over een tolkastje dat momenteel de meest uitgebreide EETS-dienstverlening op de markt biedt met 15 tolcontexten in 14 landen.

Of het nu gaat om pech- of sleepdiensten, het reinigen van voertuigen, parkeren, reparatiediensten of de aankoop van voertuigaccessoires – met de UTA Card kunnen klanten gebruik maken van uitgebreide Plus Services en zo de klok rond en in heel Europa mobiel blijven.

Bovendien biedt UTA Edenred talrijke digitale instrumenten aan die de mobiliteit van de klanten op lange termijn verbeteren. Het brandstofverbruik is een belangrijke kostenpost voor transportbedrijven. Hierbij helpt UTA SmartCockpit® om de brandstofplanning in veel Europese landen te optimaliseren. Met de UTA app en de UTA station finder tool, kan het volgende station met UTA acceptatie snel en gemakkelijk gevonden worden.  De telematicaoplossing UTA SmartConnect®, die kan worden gebruikt in combinatie met het EETS-tolkastje UTA One, biedt een transparant real-time overzicht van het wagenpark, de posities van de voertuigen en het verkeer.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo