Featured Video Play Icon

[VIDEO] Goodyear roadshow passeerde op truck races Zolder

Goodyear zal in 2022 in dertien Europese landen de toegevoegde waarde van het Goodyear Total Mobility aanbod laten zien door middel van een roadshow. Sinds dit jaar is Goodyear de titelsponsor van deze truckraces en daarom volgt de roadshow de kalender van het Goodyear FIA European Truck Racing Championship in heel Europa. Dit Kampioenschap biedt een platform voor de transportindustrie om de prestaties en duurzaamheid van voertuigen en onderdelen te demonstreren, baanbrekende technologieën te introduceren en ontwikkelingen naar een duurzame toekomst te laten zien.

Goodyear nodigde in Zolder vlootverantwoordelijken van vrachtwagens en bussen uit om de voordelen te tonen van het connecteren van de klantprocessen en de Goodyear oplossingen en diensten. Hierbij wordt benadrukt hoe belangrijk het is om het beste te halen uit elk detail dat bijdraagt tot een duurzamer, efficiënter en competitiever wagenpark.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo