Featured Video Play Icon

[Video] Live Studio: “Weinig animo voor fusiehaven Antwerpen-Brugge”

De fusie van de havens Antwerpen en Zeebrugge was hét maritieme nieuws van het afgelopen jaar. In een live panelgesprek tijdens de beurs ‘Transport & Logistics’ in Gent laten Vlaams Havencommissaris Jan Blomme, maritiem consultant Danny Deckers en docent dr. Joost Hintjens (AP-Hogeschool) hun licht schijnen op de historiek en toekomstperspectieven van deze nieuwe fusiehaven. “Men zal nu de meerwaarde van de operatie in het werkveld moeten gaan bewijzen. De mensen die dit concept moeten gaan verkopen, zullen stevig in hun schoenen moeten staan”, klinkt het verrassend streng.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo