Wim Claes gaat volop voor eCMR

Wim Claes Transport & Logistiek kiest resoluut voor de digitale afslag en rolt de e-CMR uit voor de volle 100%. Dit levert het Limburgse bedrijf een forse tijdswinst op.

“Minder administratie, een forse tijdswinst, altijd up to date gegevens, verbeterde veiligheid, kleinere foutmarges, papierbesparing … de voordelen van de e-CMR ogen erg aantrekkelijk. Waarom zijn er dan niet meer bedrijven die de stap al zetten?”, opent CEO Wim Claes; “Net als ons experimenteerden heel wat logistieke spelers hiermee de afgelopen jaren. Maar vaak slechts voor beperkte opdrachten of deelprocessen. De overgang vergt ten eerste dure IT-aanpassingen. Daarnaast grijpt het diep in op bekende routines. Wij kiezen nu echter resoluut om de e-CMR in de volle breedte uit te rollen.”

Voor de implementatie van de e-CMR rekende Wim Claes op TAS-tms uit, ZF Transics en Collect + Go. “De totale doorlooptijd van een CMR neemt gemakkelijk 15 minuten in beslag. Als we het nu timen zitten we slechts op 4 minuten”, aldus Wim Claes.

 

Lees alles over ZF Services Belgium

ZF Services Belgium

video

TRANSPORT & VAN.TV 43: ZF (Busworld special)

ZF Services Belgium is al meer dan 60 jaren de ondersteunende partner van de Duitse fabrikant ZF Friedrichshafen AG. ZF brengt als één van de grootste systeemleveranciers alle relevante technologieën voor de megatrends samen onder één dak. De 2 belangrijkste systemen voor elektrificatie van commerciële voertuigen heten AXTRAX en CETRAX. Cetrax is een systeem gebaseerd […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo