Wim Van Loo nieuwe Country Manager bij Generix Group Benelux

Softwareleverancier Generix Group benoemt Wim Van Loo tot Country Manager van Generix Group Benelux. Van Loo brengt een jarenlange ervaring mee in de logistieke IT-sector. Zo was hij onder andere aan de slag bij Centric en Slimstock. 

Generix Group koos voor Wim Van Loo vanwege zijn jarenlange ervaring in sales, business development en business unit management in de IT-sector (hardware, software, Saas en gerelateerde services). Van Loo startte zijn carrière in 1989 bij AXI, een bedrijf gespecialiseerd in IT-oplossingen (ERP, Finance, POS) in België en Nederland. In 2008 trad hij in dienst bij Centric, als Sales Director voor de retailoplossingen. Sinds 2010 bekleedde hij verschillende country- en salesmanagementfuncties, waaronder 10 jaar voor Slimstock, dat oplossingen biedt voor forecasting en voorraadoptimalisatie.

Als Country Manager is Van Loo verantwoordelijk voor het beheer en verder uitbouwen van de Benelux-entiteit, met kantoren in België en Nederland. De focus ligt voornamelijk op het begeleiden van bedrijven om hun supply chain te digitaliseren en verduurzamen met behulp van oplossingen zoals: EDI (Electronic Data Interchange), GCR (Generix Collaborative Replenishment in het hart van het VMI- proces) en WMS (Warehouse Management System). Daarnaast zal hij samen met zijn team de nadruk leggen op het ondersteunen van Belgische bedrijven bij de overstap naar e-invoicing via het recente Generix Invoice Services dat onlangs door de Europese Commissie werd gecertificeerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo