All Exeptional krijgt langste oplegger van België

De vloot van All Exeptional is onlangs verrijkt met een zeer bijzondere dieplader, een Combimax 3+8 geleverd door Faymonville, die volgens directeur Erwin hemels de langste dieplader van België is (afgezien van de modulaire assenstellen natuurlijk).

De Combimax 3+8 PA-X heeft een dolly met drie assen en acht stuurassen. Gekoppeld aan een Volvo FH16-trekker met 750 pk biedt hij een laadvermogen van 120 ton en een MMA van 176 ton. Maar waar zal het voor gebruikt worden? “We gaan het gebruiken voor het vervoer van zware, ondeelbare voorwerpen zoals grote bouw- en werfmachines, zware kranen en persen voor ijzerrecycling. En het spreekt vanzelf dat we het in heel Europa kunnen inzetten”, aldus Erwin Hemels.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo