Bpost en Vinted breiden samenwerking uit

Bpost en het platform voor tweedehandskledijVinted gaan nauwer samenwerken. Voortaan kunnen de Belgische gebruikers van Vinted hun kledingstukken en accessoires op een eenvoudige en duurzamere manier versturen en ontvangen. Vinted is vanaf nu een ‘bevoorrechte partner’ van de Bpost. 

Bpost kadert de samenwerking in een streven naar meer duurzaamheid. Het procédé voor de klant is eenvoudig. Wanneer de verkooptransactie via Vinted is afgerond en de koper voor levering via Bpost heeft gekozen, kan de verkoper het Bpost-verzendetiket tegen een zeer voordelige prijs aanmaken en afdrukken via het Vinted-platform. Gebruikers van Vinted genieten voor de verzending via bpost van zeer concurrentiële bpost tarieven.Afhankelijk van het tijdstip waarop de afzender zijn pakje afgeeft, worden de pakjes binnen 1 à 2 dagen door bpost geleverd.  Ze kunnen worden afgegeven en afgehaald in één van de meer dan 2.600 Afhaalpunten van bpost. Bpost levert de pakjes ook in Luxemburg, Nederland en Frankrijk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo