Bridgestone lanceert nieuwe Duravis Van band

Bridgestone lanceert een nieuwe premium zomerband voor lichte bedrijfsvoertuigen. De Duravis Van is ook geschikt voor EV en biedt volgens het onafhankelijke TÜV SÜD in zijn klasse zowel de beste kilometrage voor een langere levensduur als de beste remprestaties op droog en nat wegdek. De band behaalt ook de hoogste EU-waardering voor grip op nat wegdek. 

In vergelijking met zijn voorganger, de Duravis R660, biedt de Bridgestone Duravis Van een verbetering van 21% in rolweerstand, waardoor hij voor de meeste maten een EU B-label voor rolweerstand behaalt. Hij zal vanaf januari 2023 verkrijgbaar zijn in 26 maten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo