DHL Global Forwarding: “Onze chauffeurs maken voor ons en onze klanten het verschil”

“Onze chauffeurs komen dag in dag uit in contact met onze klanten en zijn dus het uithangbord van ons bedrijf,” zegt Stijn Verbeeck, Physical Operations Director & Vervoersmanager bij DHL Global Forwarding.

“Ik moet je niet vertellen dat het extra druk was in de transport sector de laatste jaren en we daarnaast ook te maken hadden met transport van cruciaal materiaal, waaronder onder andere de covid-19 vaccins en allerhande beschermingsmateriaal. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden blijven onze zowat 50 chauffeurs hun werk met de glimlach doen! Ook voor hun ‘last mile’ gaan ze de ‘extra mile’. Daardoor maken ze zowel voor onze klanten als voor DHL Global Forwarding het verschil! We proberen hen en uiteraard ook al onze collega’s het hele jaar door de nodige erkenning en appreciatie te geven door bijvoorbeeld te trakteren op extraatjes zoals onder andere onze familiedag in Walibi eerder dit jaar. Maar uiteraard doen we ook dit jaar weer mee aan de ‘Dag van de Chauffeur’, en worden enkel zij dan extra in de watten gelegd met een leuke verrassing. Wat? Dat houden we nog geheim tot 8 december!”

 

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo