Gabriëls opent eerste ultra fast laadstation in Antwerpen

Tegen het begin van volgend jaar wil brandstoffenleverancier Gabriëls, verspreid over heel Vlaanderen, 12 nieuwe laadstations openen waar mensen hun elektrische wagen kunnen opladen. Het eerste grote station, in Deurne, telt 3 dubbele DC-laadpalen van 300 kW en heeft daarmee het grootste aantal snelladers in Antwerpen. Naast Deurne zijn er al laadstations voorzien in Oostende, Merelbeke, Blankenberge, Kortrijk, Roeselare en Rotselaar en er komen nog nieuwe grote laadstations in Sint-Pieters-Leeuw, Brugge (Waggelwater), Erpe-Mere, Harelbeke ​ en Zottegem.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo