Herfurth Logistics neemt intrek op nieuwe site op Brussels Airport

Nog geen jaar nadat de eerste steen werd gelegd neemt Herfurth Logistics zijn intrek in een nieuw logistiekgebouw in het hart van Brussels Airport. De nieuwe, duurzame site schept perspectieven voor nieuwe activiteiten van de logistiekspeler. 

Herfurth Logistics ruilt zijn twee oude gebouwen in voor een gloednieuw tweedelijnsgebouw op een terrein van meer dan 8,300 m². Brussels Airport Company heeft geïnvesteerd in de bouw van dit nieuwe modulaire gebouw. Met een totaal volume van bijna 63.000 m³, combineert het nieuwe gebouw een magazijn van 5.000m², inclusief acht laad- en loskades, met 700m² opslagruimte, acht laad- en loskades, met 700m² aan kantoren verdeeld over drie verdiepingen. Bij de bouw werd gewerkt met de neiuwste duurzame materialen. Zonnepanelen, verwarming met warmtepompen, waterrecuperatie en laadpalen voor elektrische voertuigen konden niet ontbreken.

Herfurth stelt op Brucargo een veertigtal mensen te werk. Het nieuwe gebouw stelt de groep in staat om zijn bestaande nicheactiviteiten te versterken, maar ook om nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo