Katoen Natie breidt uit met 30.000 vierkante meter in Beringen

Katoen Natie breidt zijn oppervlakte in Beringen (Limburg) verder uit. De logistiekspeler bouwt er aan 30.000 vierkante meter nieuwe magazijnoppervlakte die vanaf januari 2023 beschikbaar wordt gesteld aan de klanten.

Met de bouw van de nieuwe magazijnen (drie ‘cellen’ van elk 10.000 vierkante meter) speelt Katoen Natie in op de grote vraag naar opslagruimte langs de gegeerde E3131-as. De logistiekspeler streek in 2020 neer in Beringen met de uitbating van zo’n 32.000 vierkante meter magazijnruimte als dienstverlener voor Defensie.

De huidige uitbreiding komt er met het oog op potentiële nieuwe klanten. “Het gaat om vrij generieke gebouwen die voorzien zijn op een waaier van goederen, gaande van consumenten- en industriële goederen over specialty chemicals of petrochemische producten”, zegt sitemanager Danny Beyltiens.

Met deze uitbreiding erbij zal de totale oppervlakte van de Katoen Natie-activiteit in Beringen bijna zo’n 65.000 vierkante meter bedragen. Katoen Natie heeft nog de mogelijkheid om op dezelfde site  75.000 vierkante meter bijkomende magazijnruimte te ontwikkelen. Deze zal worden gerealiseerd naargelang de bijkomende vraag vanuit de klanten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo