Sandermans bouwt 7.000 m2 extra in Ghlin

Het transportbedrijf Sandermans is een bouwproject gestart voor een vierde opslagplaats in Ghlin. Dankzij deze investering kan het bedrijf zijn logistieke ontwikkeling voortzetten zonder ruimte aan derden te moeten huren.

Sandermans beschikte al over 20.000 m2 magazijnruimte en heeft net een kleiner gebouw van 2.000 m2 opgeleverd. “Wat we niet hadden verwacht, was dat één klant de volledige oppervlakte van het laatste magazijn in beslag zou nemen”, legt Chantal Sandermans uit. “Daardoor waren we gedwongen ruimte te huren in de voormalige Weba-gebouwen in Boussu, wat niet ideaal is. We wilden de controle terugwinnen en dus vonden we een terrein van 2,8 hectare op het industrieterrein van Ghlin, dicht bij het Google-terrein en op slechts drie kilometer van ons hoofdkantoor.” Het terrein zal de bouw mogelijk maken van een multi-client magazijn van 7.000 m2 met vijf laadperrons. Het bedrijf uit Bergen beschikt dan over 29.000 m2 logistieke ruimte.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo