Truck & Business Barometer #35: slaat recessie aan?

Hebben we het over een daling van de vraag of een recessie in de komende maanden? Nu de kostprijsverhogingen u treffen, is deze vraag cruciaal, omdat zij uw onderhandelingspositie voor de tarieven van 2023 zal bepalen. Laten we dus proberen dit allemaal samen af te wegen…

Uw opmerkingen zullen ons ook helpen om te schrijven over de onderwerpen die u het meest bezighouden (of interesseren).

Neemt u een paar minuten de tijd om deze enquête in te vullen. De antwoorden blijven volstrekt anoniem. en de resultaten worden in november gepubliceerd in nummer 283 van Truck & Business en online op www.transportmedia.be

Claude Yvens, Hoofdredacteur.

Ik neem deel
DEADLINE : 24/10/2022

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo