TVM Belgium verrast 386 Ridders van de Weg thuis

In 2022 telt België 386 nieuwe Ridders van de Weg. Dit zijn Belgische vrachtwagenchauffeurs die zich op vlak van verkeersveiligheid onderscheiden van hun collega’s volgens TVM Belgium. De transportverzekeraar eert sinds jaren vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, of 10 jaar schadevrij goederen vervoeren.

In 2022 viert TVM Belgium 14 Gouden Ridders, 93 Zilveren en 279 Bronzen. “Dit is een nieuw record ten opzichte van de 259 Ridders die we vorig jaar mochten eren!”, zegt Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium. Elke Ridder werd beloond met de thuislevering van een verrassingsbox, bestaande uit een heerlijk driegangenmenu. “Zo bezorgen we alle Ridders de welverdiende ‘quality time’ om samen met hun gezin van deze maaltijd te genieten”, aldus Frank Van Nueten.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg 2021 – Passion4Trucks Roadshow

Net als in 2020 heeft TVM Belgium besloten zijn ridder te selecteren in het kader van het programma passion4Trucks van Transportmedia. De finale vond deze zaterdag plaats, en Jean-Pierre Mees heeft na een spannende finale de titel van Gouden Ridder van de Weg 2021 veroverd. De volledige reportage wordt eind juni en begin juli op […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo