Van Mossel neemt Autogroep Servayge over

Van Mossel Automotive Groep heeft de overname van Autogroep Servayge aangekondigd. Hiermee zet Van Mossel voet aan wal in Oost-Vlaanderen.

Autogroep Servayge baat vijf multimerk vestigingen uit in Gent, Oudenaarde, Deinze, Menen en Zwevegem en is o.a. officiële verdeler van Hyundai en Maxus lichte bedrijfswagens. “De overname markeert de volgende mijlpaal voor Van Mossel België dat hiermee de laatste blinde vlek in Vlaanderen weggomt. Ons doel was om tegen eind 2022 een aaneensluitend netwerk uit te bouwen met een concessie in elke belangrijke centrumstad. Nu we ook in Oost-Vlaanderen aanwezig zijn, kunnen we onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ in heel Vlaanderen waarmaken”, aldus Koen Claesen, CEO Van Mossel België en Luxemburg.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo