Vervaeke: “Voor ons is elke dag een ‘Dag van de Chauffeur’”

De chauffeurs van Vervaeke zijn dag en nacht in de weer. Als specialisten in hun job spelen ze een cruciale rol binnen het transportbedrijf dat gespecialiseerd is in ADR tanktransport voor de chemische en brandstofsector.

Sven Van Brempt, HR Manager bij Vervaeke: “Als bedrijf streven we ernaar dat chauffeurs zich hier thuis voelen. Door het creëren van een familiale sfeer, een persoonlijke begeleiding en een open bedrijfscultuur proberen we heel toegankelijk te zijn en een luisterend oor te bieden. Ook zetten we als werkgever via verschillende initiatieven actief in op mentaal en fysiek welzijn.”

“Daarnaast zorgen we voor het beste en veiligste materiaal dat dankzij onze eigen garage steeds tiptop in orde is. En uiteraard organiseren we ook regelmatig sociale activiteiten, zoals onlangs nog onze nazomerbarbecue, om elkaar ook naast de werkvloer beter te leren kennen. Voor ons is elke dag een Dag van de Chauffeur, maar op 8 december willen we hen extra in de bloemetjes zetten met een leuke verrassing!”

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo