Featured Video Play Icon

[VIDEO] Galliker dekt opnieuw de tafel tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur

In 2021 nam de Belgische dochteronderneming van de Zwitserse transporteur Galliker al deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Dit met verschillende attenties voor de chauffeurs… waaronder een dankwoord van de Zwitserse directie aan de Belgische chauffeurs, dat hen zeer ontroerde. Galliker neemt dit jaar weer deel aan het initiatief en Jean-François Werrebrouck (Head of Sales & Development) legt in deze video uit wat de chauffeurs op 8 december kunnen verwachten.

In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via www.dvc2022.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo