Featured Video Play Icon

[VIDEO] Ninatrans toont gouden hart en trakteert chauffeurs op gezonde snacks

Dit jaar zal de Dag van de Vrachtwagenchauffeur plaatsvinden op 8 december en daar mag Ninatrans uit Heverlee uiteraard niet op ontbreken. Net zoals vorig jaar zullen zij chauffeurs de hele dag in de watten leggen met lekkernijen, zelfs op de site van enkele klanten. CEO Benny Smets belooft in deze video gezonde snacks voor alle aanwezige chauffeurs! 

In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo