Featured Video Play Icon

[VIDEO] Washville verwent vrachtwagenchauffeurs in nieuwe truckwash (bij Van Moer Logistics)

Ook dit jaar zal Washville chauffeurs in de watten leggen tijdens de Dag van de Chauffeur. Niet alleen op hun bestaande vestiging in Ekeren, maar ook in de gloednieuwe truckwash in Zwijndrecht, op de terreinen van Van Moer Logistics. 

De goedlachse Bouchra Hashassi zet zich al jaren in voor het comfort van vrachtwagenchauffeurs. De truckwashes zijn uitgerust met voldoende ontspanningsruimtes waar chauffeurs kunnen relaxen terwijl hun vrachtwagen gepoetst wordt. Dit jaar deelt het koffie (inclusief een mooie koffiemok) en gepersonaliseerde fluo hesjes uit.

In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 58

Virginie Claes blikt in de nieuwe Transport & VAN.TV vooruit op De Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 8 december, een initiatief van Febetra. Verder in deze uitzending heel wat nieuwigheden uit de transport en logistieke sector.  De saloncondities van Mercedes-Benz Vans.  Een boeiend event over elektrische mobiliteit door Ford Unicars. De eerste editie van de Last Mile Xperience (met Piaggio, Maxus, Electric […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo