Win je filmpje op Kanaal Z!

Door deel te nemen aan de Truck & Business Barometer (de conjunctuurenquête die de redactie twee keer per jaar organiseert) doen Belgische transporteurs automatisch mee aan een loting. De eerste (en enige) prijs: een reportage ter waarde van 3000 euro in het volgende programma Transport.TV op Kanaal Z.

Met andere woorden, een filmploeg komt bij u thuis voor een interview waar u de gelegenheid krijgt uw projecten en nieuws toe te lichten… en commentaar te geven op actuele gebeurtenissen. Dit alles wordt uitgezonden in een programma dat gemiddeld meer dan een miljoen bezoekers trekt (CIM-cijfers)! Dit aanbod is voorbehouden aan Belgische transportbedrijven.

Neem een paar minuten de tijd om deze enquête in te vullen. De antwoorden blijven volledig anoniem en de resultaten worden gepubliceerd in nummer 283 van Truck & Business in november en online op www.transportmedia.be.

Ik doe mee!
DEADLINE: 03/11/2022

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo