[ADVERTORIAL] Synergie: kiezen voor logistieke job is kiezen voor job met toekomst

Kiezen voor een job in de logistiek is vooral kiezen voor een job met toekomst! De logistieke en transportsector is inderdaad booming sinds de coronacrisis. E-commerce heeft ook de ontwikkeling ervan gestimuleerd, waardoor er veel kansen op werk zijn ontstaan.

Vandaag beschikken de meeste bedrijven over een interne logistieke afdeling of doen ze beroep op actieve partners in de sector om de doorvoer van goederen beter te beheren. Deze bedrijven bieden functies voor verschillende vaardigheidsniveaus, zoals: orderpicker, magazijnmedewerker, chauffeur, planner, teamleider, etc. Deze bedrijven bieden ook mooie ontwikkelingsperspectieven.

Synergie wilde de logistieke sector steunen door een jobbeurs te organiseren die gewijd is aan logistieke jobs. Dit jaar vonden de Synergie Logistics Days plaats op 29 september in Jumet en 12 oktober in Seraing. Tijdens deze twee dagen gaf onze jobcoach logistiek zijn kennis door van de verschillende beroepen, opleidingen en de voordelen van werken in deze sector. Elke kandidaat kreeg de kans om een deskundige consultant te ontmoeten om meer te weten te komen over de vacatures die we aanbieden, maar ook om hun vaardigheden in het besturen van een reachtruck te testen dankzij de aanwezigheid van een VR-simulator.

Synergie biedt veel vacatures in de logistieke sector, bij bedrijven zoals Aviapartner, Jost, SportsDirect, Swissport, Supplies distributors, La Base Logistique Intermarché, Stef, Eggo, Ceva logistics, enz.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo