Albert Maes wordt 75

Albert Maes, de oprichter van Groep Maes blaast 75 kaarsjes uit op 22 november. Albert Maes, elektricien van opleiding, nam eerst een bedrijfje in feestverlichting over. Hiervoor had hij zijn eerste hoogwerker aangekocht. Tijdens de zomer verhuurden ze al snel deze hoogwerker en zo is Maes Hoogwerkers geboren. In 1982 kwam zelfs de hoogste hoogwerker in België. Vandaag kunnen Albert en Lieve spreken over de Groep Maes met meer dan 160 medewerkers.

Albert en zijn echtgenote Lieve hebben al een tijdje hun fakkels doorgegeven aan hun kinderen Greet en Jan en aan Geert Van Staeyen (echtgenoot van Greet). Ze gaan nu toch iets vaker genieten van hun kleinkinderen, familie, vrienden en de zee verder verkennen met hun boot. Echter zal Albert Maes nooit 100% op pensioen gaan. Hij steekt nog veel tijd in zijn bedrijf Safety-Product te Olen!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo