Contargo neemt Berry over

Contargo Road Logistics heeft de firma Berry BV overgenomen en versterkt hierdoor haar aanbod in containertransport in de Antwerpse haven, binnen haar trimodaal concept van water-, spoor- en wegvervoer.

De firma Berry BV uit Boortmeerbeek bestaat sinds 1989 en moet niet verward worden met Berry Company uit Melle, waarvan het faillissement is uitgesproken op 9 maart jl. Berry is hoofdzakelijk actief in containervervoer van en naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland en zet een vloot van 20 voertuigen in. Het voltallige personeel en de vloot worden ondergebracht in de Contargo organisatie. “De acquisitie kadert in de strategie om zowel organisch als via de overname van een gezond bedrijf te groeien waarbij met behoud van eigenheid en cultuur. Wij zijn verheugd om zo onze portfolio vanuit de Antwerpse haven uit te breiden en zijn ervan overtuigd dat we met Frank Van Berwaer onze groei kunnen bestendigen” aldus Marcel Hulsker, Managing Director van Contargo GmbH & Co. KG. Frank Van Berwaer, die Berry de afgelopen 30 jaar uitbouwde, blijft inderdaad als Branch Manager van Contargo Berry BV verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de organisatie vanuit de nieuwe kantoren in de haven van Antwerpen.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van De Putter & Co.

Lees alles over De Putter & Co

De Putter & Co

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo