DAF presenteert nieuw bouwgamma

We hadden er al een voorproefje van gehad op de beurs van Hannover, maar het was op de Bauma beurs in München dat DAF zijn nieuwe reeks XDC en XFC bouwtrucks, met een ‘C’ voor… construction, pas echt in de schijnwerpers kon zetten.

De DAF XDC biedt uiteraard dezelfde voordelen als de XD wat betreft toegang aan boord, direct en indirect zicht en comfort. In vergelijking met de bouwvoertuigen die tot nu toe voor deze veeleisende markt op de markt zijn gebracht, is er een oploophoek van 25 graad en een bodemvrijheid van 33-39 cm, afhankelijk van de specificatie, alsmede nieuwe modi die bij het starten kunnen worden geselecteerd: ASR Off, waarmee de ASR wordt uitgeschakeld, en Rock Free voor gladde omstandigheden.

DAF Trucks heeft ook samengewerkt met toonaangevende carrosseriebouwers om het voor hen gemakkelijker te maken de eerste voertuigen met volledige carrosserie te leveren in het eerste kwartaal van 2023. Elke XDC of XFC, bijvoorbeeld, is af fabriek leverbaar met een volledige reeks opbouwmodules. Ze kunnen ook worden gespecificeerd met een breed scala aan aftakassen. Bovendien is de indeling van componenten zoals het EAS, de accubak en de AdBlue- en brandstoftanks flexibel.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo