De nieuwe Linde H35 – H50: krachtpatser voor alle seizoenen

Modder, harde regen, sneeuw… de nieuwe Linde H35 – H50 heftrucks bieden u de ideale oplossing voor deze uitdagende omstandigheden. Ze zijn niet enkel uiterst ergonomisch en veilig, maar tillen de revolutionaire Linde 1202 heftruckreeks bovendien naar een nóg hoger niveau, met hefvermogens tot 5 ton.

Ongeziene prestaties

De diesel- of gasheftrucks uit deze 1204 reeks mogen absolute krachtpatsers worden genoemd. De combinatie van de ongeëvenaarde Linde hydrostaat en robuuste industriële motor zorgt ervoor dat u op elk moment over het nodige vermogen beschikt; en dit voor lasten t.e.m. 5 ton, in de moeilijkste situaties én heel de dag door.

Maximaal comfort

Zware werkomstandigheden zorgen voor extra belasting, maar uw heftruckchauffeurs zullen hier weinig van merken. Dankzij het losgekoppelde frame en chassis worden trillingen nauwelijks overgebracht, en de vernieuwde besturing reduceert hun belasting tot een minimum.

Ontdek deze Hercules op de Motrac website!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo