Douanecompendium World Customs Organisation voortaan online

De World Customs Organisation (WCO) heeft het online AEO-compendium (OAC) gelanceerd, een digitale versie van zijn overzicht van alle bestaande AEO-verdragen en gerelateerde regelgeving. 

Het compendium bevat concrete en gestructureerde informatie over de huidige AEO-programma’s en overeenkomsten inzake wederzijdse erkenning (MRA’s) die door de WDO-leden worden uitgevoerd, alsmede over de programma’s/initiatieven die in ontwikkeling zijn. Naast basisinformatie over AEO- en douane nalevingsprogramma’s biedt het online compendium ook een overzicht van de criteria, accreditatieprocedures en voordelen van de respectieve AEO-programma’s.

Het online compendium zal het huidige jaarlijkse AEO-compendium op papier vervangen. Het biedt een aantal voordelen, waaronder de mogelijkheid om AEO- en MRA-gerelateerde informatie efficiënter te verwerken, te beheren en te analyseren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo