Ford Ranger krijgt er een Platinum versie bij

Met een Platinum-versie wil Ford van zijn Ranger “de nieuwe maatstaf in luxe” maken. Hij is nu al te bestellen voor levering in het voorjaar van 2023.

De Ford Ranger Platinum pick-up is het meest rijk uitgeruste model in het gamma, met exclusieve interieurbekleding met leder en slimme technologie, verchroomde buitenkant, een Soft Close achterklep en getinte ruiten. Het voertuig beschikt over de modernste connectiviteit en talrijke rijhulpsystemen. Hij wordt aangedreven door een nieuwe 3-liter V6-turbodieselmotor met 240 pk, 600 Nm koppel en een trekvermogen tot 3.500 kg. De nieuwe elektronisch geregelde permanente vierwielaandrijving wordt gecombineerd met een automatische transmissie met 10 versnellingen. De Ford Ranger Platinum is uitsluitend verkrijgbaar als vijfpersoonsversie met dubbele cabine.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo