Ford Trucks België wil netwerk uitbreiden

Na ongeveer 18 maanden is de verkoop van Ford Trucks in België nog steeds in volle gang. De importeur ligt zelfs ver voor op schema, zozeer zelfs dat hij al overweegt nieuwe dealers aan zijn netwerk toe te voegen.

“2022 wordt ons eerste volledige jaar, en we zitten al bijna aan de doelstelling die we voor het derde jaar hadden vooropgesteld”, zegt Nathalie Noyens, die samen met haar broer Jhon en Tinne Claes Ford Trucks België leidt. “Met nog een paar weken te gaan voor het einde van het jaar hebben we al een marktaandeel van 4,9% in trekkers. Volgend jaar ambieert Ford Trucks België een groei van minstens 50%. Bovendien laat ons netwerk zien dat het gelooft in de toekomstige ontwikkeling van het merk. Zo zullen er gloednieuwe garages openen  in de regios Veurne, Charleroi, Kortrijk en Turnhout in 2023. Het merk versterkt nu zijn service netwerk om klaar te zijn voor duurzame groei en om hun Next-Gen product portfolio in de markt te zetten. Ambitieuze, gepassioneerde dealers zullen dus snel moeten zijn…”

Lees alles over Ford Trucks Belgium

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo