Frank Berweger treedt aan als CCO bij Lineas

Frank Berweger wordt de nieuwe Chief Commercial Officer van railvrachtvervoerder Lineas. Hij neemt deze functie per 1 november over van Lars Redeligx, die een nieuwe uitdaging buiten Lineas aangaat, als CEO van Düsseldorf Airport.

Berweger vervoegde het management team van Lineas eerder dit jaar, na eerder gewerkt te hebben in senior commerciële leidinggevende posities in de luchtvaart business, met internationale functies in Azië, Afrika, Amerika en Europa. Ongewoon detail: zowel de oude als de nieuwe CCO van Lineas delen de passie voor het kitesurfen. De overdracht van de positie werd beklonken met een kitesessie op de Noordzee.

Lars Redeligx wordt nu CEO van Düsseldorf Airport, maar blijft wel aan Lineas verbonden als lid van de raad van bestuur. De spoorgoederenvervoerder drukt zijn waardering uit voor de manier waarop Redeligx in zijn drie jaar bij Lineas het bedrijf naar commerciële successen en groei stuwde.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo