Gymshark kiest DSV als wereldwijde logistiek- en transportpartner

DSV en het Britse fitnessmerk Gymshark zijn een strategisch partnerschap aangegaan om de ambitieuze groeistrategie van  Gymshark te ondersteunen. DSV zorgt voor  internationale multimodale transportoplossingen voor Gymshark’s fitnesskleding, kleding en accessoires.

Gymshark, dat in 2012 werd opgericht in het VK, kende de afgelopen jaren een snelle groei. Het bedrijf is intussen in 180 landen actief. Dat brengt logistieke uitdagingen met zich mee. Om aan de groeiende internationale verkoop, complexe supply chainvereisten en klantverwachtingen te voldoen, is Gymshark een samenwerking aangegaan met DSV. Dit strategische partnerschap zorgt voor de consolidatie van Gymsharks zendingen onder één expediteur van fabrikanten in negen landen naar distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk, België, Australië, Canada en de VS.

Tot nu toe stond Bleckmann in voor de logistieke dienstverlening van Gymshark in België.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo