ID Logistics benoemt William Parramore tot Managing Director Belgium

Een nieuw gezicht aan het hoofd van ID Logistics in België. William Parramore treedt aan als Managing Director België. Parramore brengt een kwarteeuw aan internationale ervaring mee in de logistiek en moet de Belgische groeiambities van het bedrijf mee vorm geven. 

De creatie van een directeursfunctie specifiek voor België toont aan dat het ID Logistics menens is met zijn ambities in België. In zijn nieuwe functie zal William Parramore zich concentreren op de ontwikkeling van de activiteiten van de groep in België, hetzij via organische groei, hetzij met M&A-projecten. Hij zal rechtstreeks onder het gezag staan van Marco Van Walraven, Managing Director ID Logistics Benelux. “De afgelopen drie jaar is de Groep erin geslaagd de Benelux te ontwikkelen, vooral in Nederland, dankzij de ondertekening van nieuwe contracten en de overname van GVT eind vorig jaar. Met de komst van William Parramore is het ons doel dit groeisucces uit te breiden naar België, waar ID Logistics reeds op vier sites actief is”, zegt  Marco Van Walraven, Managing Director ID Logistics Benelux.

William Parramore vervoegde ID Logistics in 2021 als Managing Director ID Logistics US. Hij heeft 25 jaar ervaring in logistiek en supply chain. Parramore begon zijn carrière in 1992 bij Tailleur Industrie. Later volgden onder andere Geodis, Kuehne+Nagel en CMA-CGM, om de bekendste te noemen. Ook was hij als onafhankelijk consultant aan de slag.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo