Miele gebruikt de ID. Buzz Cargo voor zijn klantenservice

De fabrikant van huishoudelijke apparaten Miele heeft de ID Buzz Cargo van Volkswagen gekozen voor zijn klantenservice. De eerste voertuigen zijn zojuist geleverd in de kleuren van Miele.

Miele is een trouwe klant van Volkswagen Commercial Vehicles en maakt al sinds de legendarische T1 gebruik van de modellen van de Duitse fabrikant. Nu is het de beurt aan de ID. Buzz Cargo. De eerste vijf voertuigen zijn geleverd aan de klantenservicecentra van Miele in Duitsland, Spanje, Noorwegen, Groot-Brittannië en Oostenrijk. De uitrol zal dienen als test voor mogelijke toekomstige bestellingen in 2023.

Naast de Miele-rode kleur hebben de voertuigen kenmerken die Miele wilde. De laadruimte van het elektrische voertuig profiteert bijvoorbeeld van rekkensystemen die af fabriek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onderhoudstechnici voor het opbergen van materiaal, reserveonderdelen en gereedschap. Een middenconsole met geïntegreerde klaptafel dient als werkplek voor de bestuurder. Volkswagen is van mening dat de voertuigen die momenteel in Europa in gebruik zijn, waardevolle kennis opleveren voor de toekomstige optimalisering en uitbreiding van dit maatwerkproduct en voor de verdere elektrificatie van het Miele-servicepark.

Miele zegt dat het zijn hele vloot blijft ombouwen naar voertuigen die hernieuwbare energie gebruiken. Het bedrijf wil zijn CO2-uitstoot tegen 2030 met minstens 30% verminderen.

Het partnerschap tussen Volkswagen Commercial Vehicles en Miele vormt ook de basis voor een lanceringscampagne voor de ID. Buzz Cargo, die begint op 16 november.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo