Prime Design Europe neemt V-A-S-T over

Prime Design Europe, fabrikant van dakdragers en ladderdragers voor bedrijfswagens, heeft V-A-S-T (Vehicle Accessory Service Team) overgenomen. V-A-S-T is al lange tijd klant van PDE en installeert bedrijfswagenaccessoires zoals dak-, ladder-, glasdragers en interieurbeschermingsinstallaties in België en Nederland. 

PDE integreert het personeel van team van V-A-S-T, waardoor het een breder aanbod van diensten aan de markt kan leveren. “Met deze alliantie denken wij de uitdagingen van LCV professionals te vergemakkelijken en met succes bij te dragen aan zowel de dienstverlening als de technische aspecten. We zullen hard werken om het beste serviceniveau in zijn klasse te bereiken en onze ergonomische oplossingen, die in de markt al bekend staan om hun kwaliteit en veiligheidsaspecten, naar onze partners en eigenaren van lichte bedrijfsvoertuigen te brengen. Wij gaan voor een verbeterde klanten tevredenheid!” – zegt Koen Bessemans, CCO van PDE.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo