Scania ondersteunt toekomstige monteurs tijdens hun studies

De meeste vrachtwagenwerkplaatsen zijn altijd op zoek naar gemotiveerde monteurs. Scania begrijpt dit en heeft een ondersteuningsstructuur voor studenten opgezet onder de naam Student Mentors.

“Ons doel is een plan op te stellen dat deze studenten helpt op een gestructureerde manier af te studeren door hen op het juiste moment het juiste advies te geven. In België hebben we tijd vrijgemaakt voor een supervisor, die we momenteel aanwerven. We zijn ervan overtuigd dat deze investering zich ruimschoots zal uitbetalen in de vorm van goed opgeleide jonge monteurs die zich meteen thuis zullen voelen in de Scania-organisatie”, zegt Jürgen Crombez, Manager Services Support bij Scania Benelux.

Scania is erkend als erkend opleidingsbedrijf en werkt nauw samen met technische hogescholen en andere opleidingscentra in het hele land. De Student Mentors worden ondersteund door technische trainers van de afdeling Training Support. Ze hebben niet alleen toegang tot de moderne leermiddelen die door alle monteurs in het Scania-netwerk worden gebruikt, maar ook de kennis om ze goed te gebruiken.

Nico Van hauwermeiren, onlangs aangesteld als Director Services Benelux, voegt hieraan toe: “We hebben ervoor gekozen om deze Student Mentors op te richten om ervoor te zorgen dat de ondersteuning van studenten in de hele Benelux van hetzelfde hoge niveau is. We willen studenten een gestructureerde aanpak bieden, ongeacht bij welke Scania-workshop je later komt.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo