Thermo King breidt C-serie uit

Thermo King heeft zijn C-serie koelinstallaties uitgebreid. Het gamma is gericht op kleine bakwagens en lichte bedrijfsvoertuigen en is geschikt voor stadsdistributie.

De nieuwe modellen uit de C-serie worden aangedreven door een compressor en zijn geschikt voor distributieroutes met meerdere stoppunten. Thermo King zegt dat “de verbeterde luchtstroom de interne luchtstroom maximaliseert om lading in kisten tot 8 meter lang te beschermen” en dat ze “een hoge koel- en verwarmingscapaciteit bieden om lading te beschermen, zelfs wanneer de omgevingstemperatuur extreem hoog of laag is”. De reeks is ook verkrijgbaar in een compacte versie met een lager gewicht (-30%) en kleinere afmetingen, zodat gebruikers hun volumes en laadvermogen kunnen maximaliseren.
De serie bestaat uit drie nieuwe modellen met één temperatuur – C-500, C-650 en C-750 – die vermogens leveren van 5,2 tot 6,8 kW en wordt geproduceerd in de Thermo King fabriek in Barcelona.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo