Transport Van de Velde neemt vijf DAF-trekkers in gebruik

Transport Theo Van de Velde in Lennik (niet te verwarren met de gelijknamige bedrijven in Wetteren en Gosselies) beschikt over een gevarieerd wagenpark van 36 trekkers. Zij is onder meer actief in temperatuurgecontroleerd vervoer en tractie. Voor de vernieuwing van een deel van het wagenpark deed het bedrijf deze keer een beroep op DAF en op DAF-dealer Aerts Trucks in Bornem voor de levering van de vijf 480pk XG trekkers.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo