Transportmedia neemt deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Transportmedia kon niet ongevoelig blijven voor de oproep van Febetra en zal daarom op donderdag 8 december een originele actie voorstellen. Twintig chauffeurs krijgen zelfs een leuke attentie!

Na het succes van Passion4Trucks lag het voor de hand dat de Dag van de Vrachtwagenchauffeur de volgende grote ontmoeting tussen Transportmedia en de Belgische vrachtwagenchauffeurs zou worden. En aangezien onze kantoren in Herent gewoonlijk niet door vrachtwagenchauffeurs worden bezocht (behalve om dozen met tijdschriften te laten bezorgen), zullen wij op 8 december een uitwedstrijd spelen. We zullen nl. aanwezig zijn bij de Washville truckwash in Ekeren, waar een team vanaf 10 uur aanwezig zal zijn om de chauffeurs te interviewen over de Dag van de Vrachtwagenchauffeur en om foto’s te nemen. De kers op de taart: de eerste 20 gefotografeerde chauffeurs krijgen hun ingelijste portret thuisgestuurd!

Daarnaast bezoekt de redactie bedrijven die deelnemen aan de DVC 2022, zowel vervoerders als verladers. Al deze verslagen zullen worden gepubliceerd in toekomstige nummers van ons tijdschrift Transport Management.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo