Featured Video Play Icon

[VIDEO] Antwerpse haven profileert zich als intermodale spelverdeler

Port of Antwerp-Bruges zette op donderdag 27 oktober zijn troeven als intermodale haven in de kijker. Voor de gelegenheid vertrok vanuit het station Antwerpen-Centraal een speciale trein die een gezelschap van professionals uit de sector van transport en logistiek meenam op het spoornet van de Antwerpse haven. Onder hen ook Bernard Gustin, de topman van spoorvrachtvervoerder Lineas.

Later op de dag was er de tiende editie van de Intermodal Marketplace, waar multimodale operatoren en hun stakeholders konden netwerken in het historische kader van de Antwerpse Handelsbeurs. Stof voor discussie is er genoeg, want de uitdaging om spoor en binnenvaart aan marktaandeel te doen winnen, blijven groot.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo