Featured Video Play Icon

[VIDEO] GOBO: “Vrachtwagenchauffeurs zijn het gezicht en visitekaartje van onze firma”

“De eerste indruk is nog steeds de belangrijkste”, opent Frank Ruette, COO van GOBO uit Lanaken. “Onze chauffeurs komen dagelijks bij de klanten en vormen de motor van ons bedrijf. De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is een topinitiatief want zo staan de chauffeurs eens in een ander daglicht: een positief daglicht.”

“Vorig jaar hebben wij ook deelgenomen aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur en hebben we dit doorgetrokken naar de hele organisatie. We hebben ze voorzien van een goodiebag met allerhande praktische artikelen en ook lekkernijen”, legt Frank Ruette uit.

Benieuwd naar het initiatief van dit jaar? Bekijk dan zeker bovenstaande video.

Ook deelnemen met jouw bedrijf?
In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via 
www.dvc2022.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo