Featured Video Play Icon

[VIDEO] Haven Genk bedankt vrachtwagenchauffeurs met lekkernijen

Bij multimodaal vervoer is er ook altijd first mile of last mile vervoer nodig over de weg. Daarom vind Haven Genk het  uiterst belangrijk om deel te nemen aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 8 december. “Chauffeurs zijn een heel belangrijk onderdeel van onze dienstverlening”, zegt Heike Ulburghs, General Manager van Haven Genk. “Zeker gezien de uitdagingen in de supply chain vandaag.”

Vorig jaar heeft Haven Genk alle chauffeurs – zowel eigen chauffeurs als externen – getrakteerd op cupcakes met het logo van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. “Dit werd heel positief onthaald door de chauffeurs, daarom doen we dit jaar zeker opnieuw mee”, besluit Heike Ulburghs.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 8 december 2022. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2022.be.

In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via www.dvc2022.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo