Willy Naessens huldigt bedrijfsbos in

Het industriële bouwbedrijf Willy Naessens beschikt sinds dit weekend over een eigen bedrijfsbos. Het bos werd aangeplant in aanwezigheid van Willy Naessens himself en prominenten als Zuhal Demir, Herman De Croo en Vincent Van Quickenborne. Het terrein is toegankelijk voor het grote publiek, recreanten en verenigingen.

Meer dan 400 enthousiastelingen waren aanwezig om 2,1 hectare of meer dan 4.500 bomen en struiken verder aan te planten in het bestaande bos van 6,5 hectare. De aanplanting gebeurde onder begeleiding van De Bosgroepen.

“Een bos waarin kan worden gespeeld, gewandeld, gefietst maar waar men ook tot rust kan komen en samen kan picknicken met het gezin of de familie”, zo bestempelt Willy Naessens het initiatief. “Ook ikzelf zal hier vaak langskomen met paard en koets. Naast gezonde buitenlucht is een bos ook heel belangrijk voor de mentale gezondheid. De rust die natuur ons geeft is uitzonderlijk. Zeker in huidige crisistijden is dat heel belangrijk.”

Vlaams Minister van Omgeving Zuhal Demir prijst alvast het initiatief van Willy Naessens en hoopt dat het bedrijf als een rolmodel kan fungeren opdat ook andere bedrijven gelijkaardige initaitieven zouden ontplooien.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo