Tweede editie Dag van de Vrachtwagenchauffeur was groot succes

Meer dan honderd extra bedrijven namen deel, meer chauffeurs werden bereikt door de verschillende acties en het totale bereik steeg spectaculair in vergelijking met de eerste editie: Febetra’s Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022 maakte de verwachtingen meer dan waar.

Je hoefde maar rond te lopen in de haven van Antwerpen om te beseffen dat meer bedrijven (industrieel of logistiek) besloten hadden om ‘een kleinigheidje’ te doen voor vrachtwagenchauffeurs dan vorig jaar. “Deze editie van 2022 overtrof al onze verwachtingen. We hadden uiteindelijk 370 officiële deelnemers, maar er waren ook bedrijven die iets deden zonder zich per se op de DVC-website in te schrijven. Het belangrijkste is dat we veel glimlachen zagen bij de chauffeurs”, zegt Isabelle De Maegt, woordvoerster van Febetra.

De algemene opinie was dat er ook meer mensen bij de stands waren die een drankje, een snoepje of een klein cadeautje aanboden aan voorbijrijdende truckchauffeurs. De feedback op sociale netwerken was ook veel beter en de pers, zowel regionaal als nationaal, besteedde meer aandacht aan het evenement. “We willen alle deelnemers bedanken en denken nu al aan de editie van 2023”, besluit Isabelle De Maegt.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo