Featured Video Play Icon

Bestelwagens extra veilig maken? Voorzie ze dan van slimme accessoires [Advertorial]

Met slimme accessoires verhoog je de efficiency en de veiligheid van bestelwagens. Denk hierbij aan een dakventilator, beveiligingsslot, achteropstap, verlichting, oprijplaat en ladingstangen. Hiermee heb je minder kans op uitval door letsel, schade aan de lading, diefstal uit het voertuig, explosiegevaar of vochtproblemen. Wie daar écht over nadenkt, heeft het niet meer over extra kosten, maar over de return of investment. En over zorgeloos werkplezier.

Zo verlaag je met de Rhiwa Easy Step achteropstap de staphoogte naar de laadruimte, waardoor het laden en lossen van (zware) goederen een stuk lichter en veiliger wordt. Het zorgt voor minder fysieke belasting van de knieën. Met het Gatelock mechanische beveiligingsslot bescherm je een bedrijfswagen tegen inbraak.

En met de door Imbema in huis ontwikkelde Easy Aero dakventilator heb je altijd een gezonde werkomgeving. Ook voorkom je dat vocht het gereedschap en apparatuur in de bestelwagen aantast. Door het ene gat van de dakventilator wordt frisse lucht aangevoerd en door het andere gat wordt vieze lucht en warmte afgevoerd. Hierdoor is er geen bodemafvoer meer nodig en is de Easy Aero ook zeer geschikt voor elektrische bestelwagens.

Meer slimme accessoires

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo