Bridgestone bundelt krachten met Bia om opladen van elektrische voertuigen te optimaliseren

Bridgestone Mobility Solutions is een samenwerking aangegaan met Bia, een softwarebedrijf dat eigen software heeft ontworpen om het opladen van EV’s te vereenvoudigen. De twee partners zullen samenwerken om de elektrificatie van wagenparken te optimaliseren.

Als onderdeel van het partnerschap brengt Bridgestone Mobility Solutions haar expertise in op het gebied van dataverzameling via de verschillende Webfleet-diensten. “Deze samenwerking zal ten goede komen aan wagenparken met elektrische voertuigen, door innovatieve en snelle slimme laadoplossingen te bieden, variërend van het optimaliseren van laadprocessen tot het verminderen van kosten, het besparen van piekbelastingen, het beheren van de gezondheid van batterijen en het leveren van flexibel laden dat goedkoper en duurzamer is”, zegt Jan-Maarten de Vries, CEO van Bridgestone Mobility Solutions.

Lees alles over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo