Cenntro rust zijn Logistar 200 uit met een laadklep

Cenntro Automotive Europe heeft een specifiek laadklep ontwikkeld voor zijn elektrische bestelwagen Logistar 200. Die kan tot 500 kg tillen.

De laadklep is uitgerust met een licht aluminium platform uit één stuk, aangedreven door een hydraulische cilinder. Het platform van 1600 mm kan handmatig worden geopend en gesloten zonder energie te gebruiken. Het e-transportvoertuig met deze verticale laadklep kan trolleys of europallets voor ongebundeld goederentransport over de laatste kilometer vervoeren. Het vergemakkelijkt ook de distributie met bakfietsen zoals de Antric One, zegt Cenntro. De Logistar 200 biedt plaats aan 6 rolwagens. Hij is compacter dan conventionele bestelwagens en daardoor in principe gemakkelijker te hanteren in de stad, terwijl hij een laadvermogen van 1.045 kg en een WLTP-bereik van 188 tot 264 km biedt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo