Dag van de Vrachtwagenchauffeur: een beetje massage?

Op donderdag 8 december organiseren Profile en bandenfabrikant Goodyear de Fitstop in Zeebrugge: chauffeurs worden getrakteerd op een massage in een omgebouwde truck. Een team van masseurs staat klaar om hen onder handen te nemen, zodat ze daarna weer fit de weg op kunnen.

Deze actie wordt georganiseerd in samenwerking met transporbedrijf NSE. Jen De Clerck, Managing Director Profile BeLux: “Net als in de autosport is het voor de vrachtwagenchauffeur van belang om fit en alert de weg op te gaan. Donderdag aanstaande zorgen wij niet alleen voor de banden, maar ook de chauffeur maken we klaar voor de volgende rit.” Naast de massage krijgen de chauffeurs een gratis snack.

De Fitstop van Profile is te vinden op het parkeerterrein aan de Koggenstraat 2 in Zeebrugge.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo